Kids&Us Castellar del Vallès

Univers

Coneix els tallers de cuina en anglès de Kids&Us
Coneix els tallers de cuina en anglès de Kids&Us

Què és Little Chef?

Little Chef és el resultat de l’esforç de l’equip d’especialistes del departament pedagògic que treballa per crear continguts exclusius i únics amb un objectiu clar: aconseguir que l’aprenentatge de l’anglès sigui una experiència interessant i estimulant per als nens i les seves famílies.

En què consisteix?

Hem creat el nostre propi taller de cuina, que hem pensat perquè els nens puguin experimentar amb el menjar, tastin nous sabors i descobreixin que cuinar pot ser molt divertit. I tot plegat en anglès!

Les receptes de Little Chef són saludables i divertides, i gairebé totes són pròpies de la cultura anglosaxona. Aprendrem a preparar Oven Free Oatmeal Cookies, Apple Grape Salad, Banana Split o Yogurt Parfait, uns noms ben curiosos que fan que la cuina esdevingui una eina d’immersió en anglès ben original.

Gràcies a Little Chef, els nens interioritzen vocabulari i expressions relatives a la cuina mentre viuen l’experiència de cuinar d’una manera divertida i en família.  

Dades bàsiques

  • Edat: aquesta activitat s’adreça a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys.
  • Nombre de nens per grup: 6 nens per grup i professor com a màxim.
  • Divisió dels grups: l’activitat Little Chef es fa en grups en funció de l’edat i de la motricitat fina (destresa) dels nens. Així, doncs, oferim dos nivells de Little Chef:

- Nivell 1, per a nens d’entre 3 i 6 anys, acompanyats d’un adult.
- Nivell 2, per a nens a partir de 7 anys, amb acompanyant o sense acompanyant.

  • Calendari i horari: cada centre té el seu propi calendari i el seu horari d’activitats; els podreu consultar al centre corresponent.
  • Durada de l’activitat: 90 minuts.
Compartiu-ho >
Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
L'anglès més deliciós!

Més sobre Kids&Us