Kids&Us Castellar del Vallès

Univers

Coneix les hores del conte per a Babies de Kids&Us
Coneix les hores del conte per a Babies de Kids&Us

Què és una Storytime for Babies?

L’hora del conte per a Babies és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari gràcies a la qual els nens d’entre 1 i 2 anys poden gaudir d’un espectacle en anglès en companyia dels seus familiars.

En què consisteix?

A les nostres Storytimes for Babies s’interpreten contes que ha pensat i desenvolupat l’equip pedagògic de Kids&Us. Aquestes representacions expliquen als més menuts una sèrie d’històries que tenen sentit per a ells i són divertides i de fàcil comprensió, que estimulen els nens perquè interactuïn amb els personatges.

Com es fa?

Kids&Us realitza aquesta activitat fora del centre i, tot sovint, en col·laboració amb entitats com ara biblioteques, centres cívics, llibreries o espais on, habitualment, actuen rondallaires.
Aquest espectacle, que s’adreça als més menuts, inclou cançons i materials visuals. A més, els actors que donen vida als personatges recorren a la seva gran expressivitat per atreure l’atenció dels nens, guanyar-se la seva complicitat i aconseguir que participin.

Dades bàsiques

  • Edat: aquesta activitat s’adreça a nens i nenes d’entre 1 i 2 anys, que hauran d’anar sempre acompanyats d’adults.
  • Calendari i horari: cada centre té el seu propi calendari i el seu horari d’activitats.
  • Durada de l’activitat: 25 minuts.
Compartiu-ho >
Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
Despertem la imaginació dels més petits.

Més sobre Kids&Us