Kids&Us Castellar del Vallès

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Julie

  Julie

  Hola, soc la Julie! Des de ben petita sento una gran passió per tot el relacionat amb l'art, sigui teatre, música o cine. Per aquest motiu vaig decidir estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. La majoria d'aquestes pel·lícules, música i llibres que m'han atrapat, eren en anglès, d'aquí prové el meu amor per aquesta llengua. Alhora, sempre he gaudit de passar temps amb els més petits i m'encanta sentir que els ajudo a començar a comprendre el món que els envolta. Aquest és el meu primer any formant part de Kids&Us Castellar, escola que m'ha donat ales per desenvolupar la meva passió per l'ensenyança. Estic segura que aquest any seguirà tan bé com ha començat!

 • Kate

  Kate

  Hola! Sóc la Kate i tinc vint-i-un anys; actualment estic estudiant la Carrera d'Estudis Anglesos a la UAB. Des de l'abril de l'any passat que estic treballant al Kids&Us, estic molt contenta d'estar aquí i amb moltes ganes d'aprendre. Des de molt petita sempre m'han interessat molts els idiomes i crec que treballar al centre és una forma de fer que els nens i nenes també sentin les ganes i l'interès per l'anglès. El que més m'agrada fer en el meu temps lliure és jugar a bàsquet, ja que m'agrada molt fer esport; també m'agrada sortir amb els meus amics i amigues i escoltar música. Espero que aquest any gaudim molt aprenent en anglès!

 • Tania

  Tania

  Hola! Soc la Tania. Vaig començar a Kids&Us fa dos anys i estic molt feliç per continuar formant part d'aquest equip. Des de ben petita, la meva passió per l'anglès ha estat molt gran, i és per això que gaudeixo tant les classes amb aquells grups més petits. Aquest any comparteixo classes amb els cursos de Marcia, Pam&Paul i Ben&Brenda, però també he tractat amb altres com són Sam i Oliver. Fins ara només puc dir que em sento molt afortunada de treballar en alguna cosa que m'encanta i de poder transmetre tota la meva il·lusió per l'ensenyament i l'aprenentatge.

 • Marie

  Marie

  Hola, em dic Marie. Actualment, estic estudiant filologia catalana i anglesa a la UAB. Des de sempre he volgut ser professora, ja que m'agrada molt està rodejada d'infants i joves. No va ser fins després de viure 10 mesos a Iowa, Estats Units, que em va començar a fascinar l'anglès i no el volia perdre, és més, volia ensenyar-ho. Recomano moltíssim viure uns mesos a l'estranger, en el meu cas amb una família d'acollida, amb la que em sento com la meva segona casa. Aquest any començo com a professora al Kids&Us i no puc estar més contenta. Entre els meus hobbies hi ha viatjar, cantar, mirar series i pel·lícules.

 • Anne

  Anne

  Hola! Sóc l'Anne i des del 2016 que treballo com a professora a Kids&Us. Vaig estudiar filologia anglesa a la UAB i actualment faig el màster de formació del professorat d'educació secundària. Sempre m'han apassionat els idiomes, la literatura i escriure, així com l'educació. Des de petita ja deia que volia dedicar-me a la docència! El que més m'agrada de la meva feina és veure com els nens van evolucionant i creixent, cada un d'ells a la seva manera.

 • Lee

  Lee

  Soc la Lee i porto en el Kids&Us quatre anys, aquest és el quart i segueixo amb la mateixa il·lusió que el dia que vaig començar! Visc a Castellar del Vallès i estudio a la Universitat de Barcelona la carrera d'Història de l'art. Dins del Kids faig diferents cursos; Emma, Ben and Brenda, Animal Planet 1 i Animal Planet 2, i m'ho passo d'allò més bé amb els meus alumnes. En el meu temps lliure m'agrada molt mirar pel·lícules i sèries, sobretot de misteri i terror, m'agrada molt la música (de tota mena) i cuinar, ja que és un dels passatemps on puc ser més creativa. També m'agrada viatjar, sobretot si el destí té grans museus on puc veure les obres d'art que estudio a la carrera, perquè l'art és una de les coses que més entusiasme em provoca.

 • Saray

  Saray

  Hello! Soc la Saray. Sempre m'he sentit atreta pel món de l'educació, sento que els nens poden canviar el món i m'encanta acompanyar-los en el seu procés d'aprenentatge. És per això que vaig decidir estudiar la carrera d'educació primària en la UB. Fa 5 anys, vaig emprendre un dels millors viatges de la meva vida: em vaig anar a viure a Irlanda durant un any i vaig treballar com a Au pair. En tornar, vaig tenir la gran oportunitat de creuar-me en el meu camí amb Kids&Us. Vaig començar com a professora i aquest és el meu segon curs com a coordinadora acadèmica del centre. El que més m'agrada? Veure a tots els nostres alumnes avançar i créixer!

 • Diandra - directora de Kids&Us Castellar

  Diandra - directora de Kids&Us Castellar

  Hola! Sóc la Diandra. Sóc de Sant Feliu de Guíxols (Girona) i actualment visc a Sabadell (tot i que també he viscut a Castellar). Des de ben petita que m'agradava molt l'anglès i entre altres raons, és el que em va portar a cursar Estudis Anglesos a la UAB. Des de llavors que vaig començar a ser professora d'acadèmia durant l'any i Group Leader a Anglaterra als estius (ja que una de les meves aficions és viatjar). Fins que un dia, ara ja fa cinc anys, vaig descobrir Kids&Us! Primer vaig començar com a professora, després coordinadora acadèmica i aquest ja és el meu tercer any com a directora. El que més m'agrada de la meva feina és veure com els alumnes van evolucionant, progressant i creixent. I així ho espero, per molts anys més!

Compartiu-ho >