Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Castellar del Vallès

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Anne

  Anne

  Hola! Sóc l'Anne. Sempre m'han apassionat els idiomes i la literatura, és per això que vaig decidir estudiar Filologia Anglesa a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de ben petita he estat interessada per l'educació i per ensenyar als nens, i Kids&Us m'ha donat l'oportunitat de poder fer una de les coses que més m'agraden! Porto gairebé tres anys formant part de Kids&Us Castellar, estic segura que aquest serà un altre any increïble!

 • Lee

  Lee

  Hola! Em dic Lee. Estudio Història de l'art a la Universitat de Barcelona. Aquest és el meu primer any a Kids&Us i estic molt il·lusionada amb aquesta nova experiència! En el meu temps lliure m'agrada molt anar al cine, escoltar música i passejar. També m'agrada molt cuinar, sobretot els postres, però encara estic aprenent. Em considero una persona organitzada i responsable, sobretot en assumptes de la universitat i del treball. Sóc una persona que li agrada fer riure als altres, perquè vull que mentre estiguin amb mi passin una bona estona.

 • Laura

  Laura

  Em dic Laura i porto cinc anys treballant a Kids&Us, primer com a professora i més endavant com a coordinadora acadèmica. Vaig estudiar arqueologia ja que m'encanta la història, però la meva passió pels nens i per l'anglès finalment em va portar fins al món de Kids&Us. Em considero una persona força organitzada i tranquil·la, i també una mica tímida. M'agrada molt escoltar música, cantar, llegir i viatjar, així com mirar pel·lícules i sèries. M'il·lusiona molt anar veient els alumnes al llarg dels anys i observar el seu creixement i desenvolupament dins el mètode.

 • Sarah

  Sarah

  Sóc la Sarah. Actualment estic estudiant Business Administration and Direction (Administració i Direcció d'empreses en anglès) a la Universitat Autònoma de Barcelona. L'anglès, viatjar i tractar amb nens sempre han estat dels meus hobbies, és per això que l'any passat vaig decidir treure partit al que més m'agrada i me'n vaig anar a viure a Irlanda, concretament a Cork, al sud del país. Vaig estar treballant com Au Pair durant 10 mesos, vivint amb una família i cuidant de tres nens. Va ser una experiència genial, una cosa que recomano perquè és la millor manera d'obrir-te al món. Aquest és el meu primer any a Kids&Us com a professora i estic segura que serà un any fantàstic veient l'evolució de l'aprenentatge en l'idioma dels més petits i compartint la meva il·lusió amb tots ells.

 • Andie

  Andie

  Hello! Sóc l'Andie. Estudio Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra. Em considero una persona molt organitzada i activa, sempre necessito estar fent activitats diferents!. Des de petita m'han agradat els idiomes, sempre he dedicat part del meu temps lliure a aprendre'n de nous. A més, crec que els nens tenen una visió del món molt diferent dels adults i m'agrada passar temps amb ells per poder-ho veure. Aquest és el meu segon curs a Kids&Us Castellar del Vallès, i estic molt emocionada, perquè em permet fer a la vegada dues coses que m'agraden. Aquest any també sóc "community manager" de Kids&Us Castellar del Vallès, Kids&Us Terrassa i Kids&Us Sant Cugat, no puc estar més il·lusionada!

 • Diandra

  Diandra

  Hola! Sóc la Diandra. Sóc de Sant Feliu de Guíxols (Girona) i actualment visc a Sabadell (tot i que també he viscut a Castellar). Des de ben petita que m'agradava molt l'anglès i entre altres raons, és el que em va portar a cursar Estudis Anglesos a la UAB. Des de llavors que vaig començar a ser professora d'acadèmia durant l'any i Group Leader a Anglaterra als estius (ja que una de les meves aficions és viatjar). Fins que un dia, ara ja fa cinc anys, vaig descobrir Kids&Us! Primer vaig començar com a professora, després coordinadora acadèmica i aquest ja és el meu tercer any com a directora. El que més m'agrada de la meva feina és veure com els alumnes van evolucionant, progressant i creixent. I així ho espero, per molts anys més!

 • Shane

  Shane

  Hola! El meu nom és Shane. Actualment estic cursant l'itinerari social, ja que l'any que ve espero començar a estudiar a la universitat alguna carrera relacionada amb les ciències polítiques. He estat alumne de Kids&Us durant 5 anys i he acabat treballant-hi com a professor! Entre els meus hobbies podria destacar l'esport, el qual m'encanta practicar sempre que tinc temps; l'art, ja que pintar sempre m'ha agradat i m'encanta tot el que té relació amb la pintura, i la roba. També, òbviament, sento una gran afició per la política i tot el que aquest tema suposa. Em considero un noi molt rialler, ja que m'encanta riure i passar-ho bé, i agradable, donat que intento tractar el millor possible a tothom. Aquest és el meu primer any a l'equip i estic molt emocionat de començar aquesta nova aventura, estic convençut que l'any anirà molt bé!

 • Yaiza

  Yaiza

  Hello! Em dic Yaiza. He estudiat Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment estic cursant el grau d'Educació Primària a la mateixa universitat. Si m'hagués de descriure en poques paraules, diria que sóc positiva, alegre, molt organitzada i sempre vaig cantant a tot arreu. M'encanten els idiomes, en especial l'anglès, i m'encanta treballar amb nens, així que en un futur m'agradaria ser la tutora d'un grup d'infants a l'etapa de primària. També m'apassionen la literatura i mirar sèries; sempre intento treure temps per intentar llegir un bon llibre o fer una marató d'alguna sèrie. Aquest és el meu tercer any treballant a Kids&Us, m'agraden molt els diferents nivells de Babies i Kids, cadascun té el seu encant especial.

 • Brook

  Brook

  Hola, sóc la Brook. Les meves dues grans passions sempre han estat la música i els idiomes, però, si hagués de triar una, seria la música. Des de ben petita toco el piano i la guitarra però, sobretot, el que més m'omple és cantar. He estat en diferents grups de música com a cantant principal i compositora. També he participat en diversos musicals. Tanmateix, ara he deixat una mica aparcada aquesta faceta meva per dedicar-me a la meva altra gran passió: les llengües. Un cop acabat el grau professional en Arts Escèniques l'any passat, vaig decidir endinsar-me en la gran aventura de començar a estudiar un segon grau, aquest en Estudis Anglesos. No sé què m'espera el dia demà però el que sí que sé és que transmetre els altres el meu amor per la música i els idiomes em fa molt feliç i, per això, haver començat aquest any a treballar a Kids&Us ha estat una gran oportunitat per mi per poder donar tot això de mi. Altres trets característics meus són que sóc una persona molt empàtica i pacient, que m'agrada molt ajudar a qualsevol ésser viu i que sóc una noia molt constant i lluitadora.

 • Jess

  Jess

  Hola, sóc la Jess i sóc de Brasil. Fa tres que treballo a Kids&Us Castellar del Vallès, estic molt contenta i em sento molt agraïda per formar part d'aquesta família. Actualment estic al meu segon any del grau superior en Educació Infantil. M'encanta estar amb els nens i, per això, he triat aquest àmbit. M'agrada molt cantar, viatjar i conèixer altres cultures i llocs, tinc moltes ganes d'anar a Corea del Sud un dia. Em considero una persona tranquil·la i que és feliç quan veu a altres persones felices, a més sóc molt optimista, somio i imagino molt sovint, per mi somiar és el que em fa ser com sóc.

Compartiu-ho >