Kids&Us Castellar del Vallès

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Montse - coordinadora Kids&Us Castellar

  Montse - coordinadora Kids&Us Castellar

  -

 • Anne

  Anne

  Hola! Sóc l'Anne. Sempre m'han apassionat els idiomes i la literatura, és per això que vaig decidir estudiar Filologia Anglesa a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de ben petita he estat interessada per l'educació i per ensenyar als nens, i Kids&Us m'ha donat l'oportunitat de poder fer una de les coses que més m'agraden! Porto gairebé tres anys formant part de Kids&Us Castellar, estic segura que aquest serà un altre any increïble!

 • Lee

  Lee

  Hola! Em dic Lee. Estudio Història de l'art a la Universitat de Barcelona. Aquest és el meu primer any a Kids&Us i estic molt il·lusionada amb aquesta nova experiència! En el meu temps lliure m'agrada molt anar al cine, escoltar música i passejar. També m'agrada molt cuinar, sobretot els postres, però encara estic aprenent. Em considero una persona organitzada i responsable, sobretot en assumptes de la universitat i del treball. Sóc una persona que li agrada fer riure als altres, perquè vull que mentre estiguin amb mi passin una bona estona.

 • Sarah

  Sarah

  Sóc la Sarah. Actualment estic estudiant Educació primaria a la Universitat de Barcelona. L'anglès, viatjar i tractar amb nens sempre han estat dels meus hobbies, és per això que l'any passat vaig decidir treure partit al que més m'agrada i me'n vaig anar a viure a Irlanda, concretament a Cork, al sud del país. Vaig estar treballant com Au Pair durant 10 mesos, vivint amb una família i cuidant de tres nens. Va ser una experiència genial, una cosa que recomano perquè és la millor manera d'obrir-te al món. Aquest és el meu primer any a Kids&Us com a professora i estic segura que serà un any fantàstic veient l'evolució de l'aprenentatge en l'idioma dels més petits i compartint la meva il·lusió amb tots ells.

 • Diandra - directora de Kids&Us Castellar

  Diandra - directora de Kids&Us Castellar

  Hola! Sóc la Diandra. Sóc de Sant Feliu de Guíxols (Girona) i actualment visc a Sabadell (tot i que també he viscut a Castellar). Des de ben petita que m'agradava molt l'anglès i entre altres raons, és el que em va portar a cursar Estudis Anglesos a la UAB. Des de llavors que vaig començar a ser professora d'acadèmia durant l'any i Group Leader a Anglaterra als estius (ja que una de les meves aficions és viatjar). Fins que un dia, ara ja fa cinc anys, vaig descobrir Kids&Us! Primer vaig començar com a professora, després coordinadora acadèmica i aquest ja és el meu tercer any com a directora. El que més m'agrada de la meva feina és veure com els alumnes van evolucionant, progressant i creixent. I així ho espero, per molts anys més!

 • Shane

  Shane

  Hola! El meu nom és Shane. Actualment estic cursant l'itinerari social, ja que l'any que ve espero començar a estudiar a la universitat alguna carrera relacionada amb les ciències polítiques. He estat alumne de Kids&Us durant 5 anys i he acabat treballant-hi com a professor! Entre els meus hobbies podria destacar l'esport, el qual m'encanta practicar sempre que tinc temps; l'art, ja que pintar sempre m'ha agradat i m'encanta tot el que té relació amb la pintura, i la roba. També, òbviament, sento una gran afició per la política i tot el que aquest tema suposa. Em considero un noi molt rialler, ja que m'encanta riure i passar-ho bé, i agradable, donat que intento tractar el millor possible a tothom. Aquest és el meu primer any a l'equip i estic molt emocionat de començar aquesta nova aventura, estic convençut que l'any anirà molt bé!

 • Yaiza

  Yaiza

  Hello! Em dic Yaiza. He estudiat Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment estic cursant el grau d'Educació Primària a la mateixa universitat. Si m'hagués de descriure en poques paraules, diria que sóc positiva, alegre, molt organitzada i sempre vaig cantant a tot arreu. M'encanten els idiomes, en especial l'anglès, i m'encanta treballar amb nens, així que en un futur m'agradaria ser la tutora d'un grup d'infants a l'etapa de primària. També m'apassionen la literatura i mirar sèries; sempre intento treure temps per intentar llegir un bon llibre o fer una marató d'alguna sèrie. Aquest és el meu tercer any treballant a Kids&Us, m'agraden molt els diferents nivells de Babies i Kids, cadascun té el seu encant especial.

 • Brook

  Brook

  Hola, sóc la Brook. Les meves dues grans passions sempre han estat la música i els idiomes, però, si hagués de triar una, seria la música. Des de ben petita toco el piano i la guitarra però, sobretot, el que més m'omple és cantar. He estat en diferents grups de música com a cantant principal i compositora. També he participat en diversos musicals. Tanmateix, ara he deixat una mica aparcada aquesta faceta meva per dedicar-me a la meva altra gran passió: les llengües. Un cop acabat el grau professional en Arts Escèniques l'any passat, vaig decidir endinsar-me en la gran aventura de començar a estudiar un segon grau, aquest en Estudis Anglesos. No sé què m'espera el dia demà però el que sí que sé és que transmetre els altres el meu amor per la música i els idiomes em fa molt feliç i, per això, haver començat aquest any a treballar a Kids&Us ha estat una gran oportunitat per mi per poder donar tot això de mi. Altres trets característics meus són que sóc una persona molt empàtica i pacient, que m'agrada molt ajudar a qualsevol ésser viu i que sóc una noia molt constant i lluitadora.

 • Rebecca

  Rebecca

  Hola! Soc la Rebecca. Vaig néixer i he viscut quasi tota la meva vida a Castellar del Vallès, tot i que la meva família per part de pare és Britànica. Des de sempre he tingut interessos molt diversos, entre els quals es troben la ciència i l'educació. És per això que vaig estudiar Microbiologia i he estat uns anys fent recerca en laboratoris aquí a Barcelona, a Gàmbia i al mig del desert americà d'Arizona. Tot i això, he intentat mantenir sempre el contacte amb l'educació fent classes de repàs i sent una figura de suport en diferents activitats en una escola. Ara, m'agradaria cursar el Màster en formació de professorat per a seguir perseguint aquest interès en ajudar a formar i en veure créixer les nenes i nens. Kids&Us m'ha ofert l'oportunitat de seguir treballant al costat dels alumnes i, a la vegada que ells aprenen, també d'aprendre jo d'ells.

 • Claire

  Claire

  Hola! Em dic Clara, sóc de Castellar del Vallès i actualment estic cursant el grau d'Estudis Socioculturals de Gènere a la UAB. Alguns dels meus interessos personals son la lectura, la música, l'escriptura i el debat, entre d'altres. D'altra banda, sempre m'ha agradat passar temps amb infants i aprendre altres idiomes, és per això que aquest ja es el meu segón any treballant com a professora d'anglès. Espero que gaudiu molt d'aquest curs!

 • Lia

  Lia

  Hola! Sóc la Laia, i sempre he viscut aquí Castellar del Vallès. Des de ben petita m’ha cridat l’atenció el món de l’educació, i això sumat al fet que sempre m’ha agradat l’anglès, m’ha portat fins aquí! A ser professora del Kids&US! Actualment estudiant educació primària a la Universitat de Barcelona, i fins ara estava treballant al sector comercial, però quan se’m va donar l’oportunitat de treballar de professora d’anglès vaig acceptar des del primer moment ja que gaudeixo molt passar temps amb els nens i veure com es diverteixen mentre aprenen! Estic súper il·lusionada amb aquest curs escolar i amb ganes de passar-ho bé amb els meus alumnes!

 • Mimi

  Mimi

  Hola! Sóc la Mimi! I des de sempre m'ha agradat l'anglès i el món de l'educació, per això des de petitona he estat estudiant la llengua anglesa i m'he graduat en mestra d'educació infantil en la universitat. Però no vull de deixar de formar-me en aquest meravellós món, així que continuaré estudiant per a mestra d'educació primària o un màster en pedagogia, ja que em fascina com els nens aprenen, es desenvolupen i creixen cadascun a la seva manera. Però el que més m'agrada de la meva feina, no sols és que els nens aprenguin de mi, sinó que jo també pugui fer-ho d'ells, perquè passant-ho bé i amb dolçor els més petits també ens poden aportar nous coneixements!

Compartiu-ho >