Kids&Us Castellar del Vallès

Tenim el regal imprescindible per aquest Nadal!

Publicat 11/11/2019

Un dels regals essencials que s’ha de fer durant el Nadal és un regal educatiu i si ens basem en aquest criteri, la millor opció gairebé sempre serà un llibre. En l’era digital, els més petits passen el dia envoltats de dispositius electrònics, com a pares i mares tenim el deure de transmetre el gust per la lectura als nostres fills i filles. Dedicar un temps diari a la lectura és un temps ben invertit,ja quesempre afavoreix al seu creixement personaliels ajuda a madurar i a adquirir uns valors.


Des de Kids&Us us volem ajudar a trobar el llibre perfecte per al vostre petit i per això posem a la vostra disposició el catàleg de regals per aquest Nadal Natural Giftsque podeu consultar aquí (https://www.kidsandusschools.com/img/marketing/Campanyes%20productes/Xmas/Fulleto_NaturalGifts_2019_CAT.pdf). En aquest catàlegtrobareules aventures dels personatges més estimats de Kids&Us, la Gina Ginger i en Charlie Chives, la família dels Many Monsters o la Betty Sheep. Els llibres són 100% en anglès i els seus creadors són del mateix equip pedagògic que desenvolupa els cursos,de maneraqueel seu contingut i les històries que s’hi expliquen s’adaptenacada franja d’edat.Alcatàleg també trobareu jocs, llibres puzle i el Talking Pen, el dispositiu electrònic que llegeix els llibres de Kids&Us en un anglès perfecte.


Els pelutxos també són educatius


Per als més petits, també trobareu pelutxos dels nostres personatges Mousy, Linda, Bunny i Sam. Els pelutxos també entren a dins de la categoria de joguines educatives,ja que amb ells els nens i nenes se senten acompanyats i segurs i, a més, els ajuden a desenvolupar habilitats socials i afectives a través de jocs de rol. Descobriu els regals imprescindibles per al vostrefill/a en el nostre catàleg Natural Gifts (https://www.kidsandusschools.com/img/marketing/Campanyes%20productes/Xmas/Fulleto_NaturalGifts_2019_CAT.pdf), a la Botiga Online (https://www.kidsandus.es/ca/online-shop/) de Kids&Us o bé a l’escola Kids&Us més propera.

Compartiu-ho >