Kids&Us Castellar del Vallès

Inscripcions obertes per a les Fun Weeks d’aquest estiu

Publicat 19/04/2021

Si penses en les vacances d’estiu has de saber que tenim la millor opció per aquests dies: les Summer Fun Weeks, setmanes temàtiques 100% en anglès a Kids&Us Castellar del Vallès.

Les Fun Weeks sempre estan a punt quan arriben les vacances escolars i aquest estiu no podia ser diferent. A Kids&Us Castellar del Vallès ja hem obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència. A més, els grups són reduïts, segons l’edat, i tindran el mateix monitor/a durant tota la setmana.

Durant les Summer Fun Weeks, els nens i nenes viuran experiències divertides i sempre les relacionarem amb temàtiques molt entretingudes. Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: les hores del conte, les divertidíssimes manualitats, els jocs i els balls... Tot això en un entorn 100% en anglès!

Algunes de les temàtiques que hem preparat per a aquest estiu són Secret Agents, Science, Circus, Toys, Safari... Voleu saber quins són els únics requisits que demanem als nens i nenes? Que tinguin moltes ganes de passar-ho bé, de fer mil activitats i de seguir aprenent anglès

El centre Kids&Us: un espai segur

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

 

Compartiu-ho >