Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Castellar del Vallès

Workshops per pares, mares, nens i nenes

Publicat 25/10/2018

Sabeu qui és l'amigueta del Mousy? Sabeu si a la Linda li agrada la llimona? Sabeu quin animal li agrada imitar al Sam? Sabeu si l'Emma és una nena entremaliada? Quin incident té l'Oliver amb la rentadora? Sabeu quines mascotes té la Marcia? On volen anar a comprar la Pam i el Paul? Sabeu quins poders tenen el Ben i la Brenda?

 Llavors és que necessiteu venir als "workshops" que organitzem! Entre el 22 i el 29 d'octubre estem realitzant Workshops a l'escola. Els workshops són uns tallers que realitzem amb la Laura, la nostra coordinadora perquè els pares i mares pugueu saber-ne més de la metodologia, i de com seguir utilitzant els materials que teniu a l'abast. Aquí donarem consells de com podeu compartir temps de qualitat amb els vostres fills i filles, aprenent l'anglès de manera natural. Us ajudarem amb qualsevol dubte que tingueu i també podrem compartir consells entre la resta de mares i pares!

 Trobareu totes les dates al nostre perfil d'instagram (@kidsanduscastellardelvalles) Us hi esperem!

Compartiu-ho >