Kids&Us Castellar del Vallès

Obrim les inscripcions per als nostres casals nadalencs!

Publicat 15/12/2020

Les vacances escolars estan a tocar i això a Kids&Us Castellar és sinònim de Fun Weeks. Uns casals en anglès molt especials, perquè descobrir el Nadal amb els nens i les nenes, és realment màgic. 

Les Fun Weeks de Kids&Us són setmanes temàtiques plenes d’activitats en anglès. Estan pensades per a nens i nenes de 3 a 10 anys, siguin alumnes Kids&Us o no, i es realitzen als nostres centres, un entorn segur i pensat per a ells. Com és habitual i gràcies a un entorn d’immersió lingüística total, totes les activitats programades durant les Fun Weeks són en anglès. A més, els grups són reduïts amb un màxim de 5-6 nens i nenes, estructurats per edats i durant tota la setmana tenen el mateix monitor. 

Les temàtiques que hem preparat no poden ser més nadalenques: Christmas i Winter in Alaska. I quins són els únics requisits que demanem als nens i nenes? Tenir ganes de divertir-se, de fer mil activitats i de seguir aprenent anglès. Ens ho passarem molt bé! 

El centre Kids&Us: un espai segur 

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès. 

En l’enllaç següent podràs veure les mesures que hem pres!

Compartiu-ho >